Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ έως 2 ογκομετρικά κιλά
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Abbott

Στην Abbott, προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να ζήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε κάθε ηλικία και στάδιο της ζωής τους.Τα καινοτόμα προϊόντα μας υποστηρίζουν την εύρυθμη λειτουργία της καρδιάς,θρέφουν το σώμα,συμβάλλουν στη διάγνωση νόσων και παρέχουν επαναστατικές λύσεις αντιμετώπισης του χρόνιου πόνου και των κινητικών διαταραχών.

Αυτή είναι η δέσμευσή μας για περισσότερα  από 130 χρόνια,από τότε που ο ιατρός Δρ Wallace C. Abbott άνοιξε το φαρμακείο του στο Σικάγο.Σήμερα,παραμένουμε πιστοί στον ίδιο στόχο.Οι 94.000 εργαζόμενοι στην εταιρεία ανά τον κόσμο έχουν αφοσιωθεί στην προσπάθεια να φέρουν την επανάσταση στην υγειονομική περίθαλψη των χωρών που υπηρετούμε,μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. 

Με έδρα τα γραφεία μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη,οι 130 εργαζόμενοι της εταιρείας στην Ελλάδα προσπαθούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να ζήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Η Abbott Ελλάς ιδρύθηκε το 1947 και το 2017 γιόρτασε τα 70 χρόνια παρουσίας της και επιτυχημένης επιχειρηματικής δράσης στη χώρα.

Οι επιχειρησιακοί τομείς δραστηριοποίησης της εταιρείας στην Ελλάδα είναι τα Διαβητολογικά Προϊόντα,τα Διαγνωστικά,η Διατροφή,η Καρδιαγγειακή Φροντίδα και τα Μοριακά Διαγνωστικά.

Γνωρίζουμε ότι η καλή υγεία είναι συνυφασμένη με την καλύτερη δυνατή ποιότητα ζωής όταν το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα βρίσκονται σε άριστη κατάσταση.

Σε κάθε βήμα που κάνουμε,ανακαλύπτουμε νέους τρόπους με τους οποίους προάγουμε την τεχνολογία και βελτιώνουμε τις θεραπείες για ορισμένες από τις πιο περίπλοκες παθήσεις στον κόσμο

Visa Visa Verified Mastercard Mastercard Secure Code Maestro Eurobank Ethniki Trapeza Alpha Bank Viva Piraeus Bank
© 2024 3pharmacy. All rights reserved.

• Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ
• Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση
• Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωσής της
• Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ίσως διαφέρουν από το τελικό προϊόν
• Διαβάστε αναλυτικά τους όρους χρήσης και τη δήλωση απορρήτου της ιστοσελίδας