Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ έως 2 ογκομετρικά κιλά
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

PHYTO

Δύο μεγάλες αγάπες: Μαλλιά και Φυτά
Η PHYTO ήταν έμπνευση του κομμωτή διασημοτήτων και εστεμμένων, Patrick Ales πολύ πριν το κίνημα της συνειδητοποίησης του περιβάλλοντος και την τάση για τη φροντίδα των μαλλιών με προϊόντα που έχουν βάση τα φυτά.  

Όλα άρχισαν όταν ο Patrick Ales ήταν ακόμη μαθητευόμενος σε παρισινό κομμωτήριο στα 1950. Τότε παρατήρησε ότι τα επιβαρυμένα με χημικά προϊόντα, δημιουργούσαν σοβαρό πρόβλημα στα χέρια των κομμωτών και φυσικά και στα μαλλιά των πελατών τους. Οι πρώτοι σπόροι της ιδέας του για απαλή, πιο ασφαλή σειρά προϊόντων άρχισαν τότε να εκκολάπτονται. Μαγεμένος από τη φύση αποφάσισε να μελετήσει τη δύναμη των φυτών, την ιστορία της χρήσης τους στην παραδοσιακή ιατρική και το ρόλο που πιθανόν να έπαιζαν στην αποκάλυψη της φυσικής ομορφιάς των μαλλιών. Ο σκοπός του, να ανακαλύψει τρόπους για τη την προστασία των ξηρών και ταλαιπωρημένων μαλλιών, τον οδήγησε στη δημιουργία των πρώτων του προϊόντων.

HUILE D’ALÈS and PHYTO 7.
To 1965, o Patrick Ales παρουσίασε τη PHYTO στο δικό του πλέον κομμωτήριο στα Ηλύσια Πεδία, ανοιχτό ακόμη και σήμερα, όπου η λίστα των πελατών του περιλαμβάνει ονόματα όπως αυτό της Μπριζίτ Μπαρντό, Κατρίν Ντενέβ και Ζακλίν Κένεντυ Ωνάση, οι οποίες απόλαυσαν τη νέα του φυτική σειρά φροντίδας μαλλιών.

PHYTO WAS BORN.

Visa Visa Verified Mastercard Mastercard Secure Code Maestro Eurobank Ethniki Trapeza Alpha Bank Viva Piraeus Bank
© 2024 3pharmacy. All rights reserved.

• Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ
• Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση
• Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωσής της
• Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ίσως διαφέρουν από το τελικό προϊόν
• Διαβάστε αναλυτικά τους όρους χρήσης και τη δήλωση απορρήτου της ιστοσελίδας