Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ έως 2 ογκομετρικά κιλά
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

FrieslandCampina Hellas

H FrieslandCampina Hellas αποτελεί μέλος της Royal FrieslandCampina, μίας από τις μεγαλύτερες συνεταιριστικές εταιρείες παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων στον κόσμο με βαθιά παράδοση σχεδόν 150 χρόνων. Η Royal FrieslandCampina είναι απόλυτα προσηλωμένη στην παροχή αρίστης ποιότητας γαλακτοκομικών προϊόντων που βοηθούν εκατομμύρια καταναλωτές κάθε μέρα να ακολουθούν διατροφικά πρότυπα, τα οποία συμβάλλουν στη διατήρηση της καλής υγείας του ανθρώπινου οργανισμού. Με τζίρο που ανέρχεται στα 11,3 δις ευρώ, συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων στον κόσμο με 17.413 μέλη-κτηνοτρόφους, 23.816 εργαζόμενους, γραφεία σε 36 χώρες και εξαγωγές σε περισσότερες από 100 χώρες.
Η FrieslandCampina Hellas δημιουργήθηκε το 1983 και έκτοτε καταγράφει μακροχρόνια και επιτυχή πορεία στην ελληνική αγορά. Σήμερα, διαθέτει στους Έλληνες καταναλωτές μια ολοκληρωμένη γκάμα γαλακτοκομικών προϊόντων, που περιλαμβάνει βρεφικά γάλατα και κρέμες, γάλατα εβαπορέ και υψηλής παστερίωσης, γιαούρτια, κρέμες γάλακτος και τυριά με τις επωνυμίες ΝΟΥΝΟΥ, FRISO, MILNER, FINA, καθώς και τα προϊόντα επαγγελματικής χρήσης FRICO, DEBIC, NOYNOY BARISTA’S GOLD, TOP PRO, ΝΟΥΝΟΥ μερίδες, ΜΙΚΡΗ ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ και FRAU ANTJE, ανταποκρινόμενη, έτσι,στις σύγχρονες διατροφικές απαιτήσεις των Ελλήνων καταναλωτών και όχι μόνο.
Η συμβολή της FrieslandCampina Hellas στο όραμα και την αποστολή της Royal FrieslandCampina, επιτυγχάνεται μέσα από την Δημιουργία Φυσικών Δεσμών που έχει χτίσει και συνεχίζει να αναπτύσσει με τους Καταναλωτές και Πελάτες, τους Παραγωγούς – Κτηνοτρόφους, το Περιβάλλον, τους Ανθρώπους μας, με την Ελλάδα, αλλά και μέσα από τις αξίες που η ίδια η εταιρεία προωθεί και στηρίζει.

Visa Visa Verified Mastercard Mastercard Secure Code Maestro Eurobank Ethniki Trapeza Alpha Bank Viva Piraeus Bank
© 2024 3pharmacy. All rights reserved.

• Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ
• Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση
• Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωσής της
• Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ίσως διαφέρουν από το τελικό προϊόν
• Διαβάστε αναλυτικά τους όρους χρήσης και τη δήλωση απορρήτου της ιστοσελίδας