Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ έως 2 ογκομετρικά κιλά
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

FOLTENE PHARMA

Η ιστορία μας ξεκινάει το 1944, με τη δημιουργία της εταιρείας Crinos Farmacobiologica S.p.A. στο Κόμο της Ιταλίας, με σκοπό την έρευνα και ανάπτυξη συνταγογραφούμενων φαρμάκων. Στην πορεία η εταιρεία απασχολείται και με την ανάπτυξη καινοτόμων δερμοκαλλυντικών προϊόντων.

Στα μέσα της δεκαετίας 1960, μια έρευνα πάνω στην αρτηριοσκλήρωση οδηγεί στην ανακάλυψη του συστατικού Tricosaccaride®, την πρώτη ουσία που ενεργοποιεί την ανάπτυξη της τρίχας. Αυτή η ανακάλυψη οδηγεί στην πραγματοποίηση πολλών μελετών που καταφέρνουν να πιστοποιήσουν το Tricosaccaride® σαν το κύριο ενεργό συστατικό για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης. Το ενεργό αυτό συστατικό κατοχυρώνεται σαν πατέντα και θεωρείται ο ακρογωνιαίος λίθος της μάρκας Foltène®PHARMA, καθιστώντας τη μάρκα ειδικό στην καταπολέμηση της τριχόπτωσης.

Τη δεκαετία 1980, η μάρκα ήδη τυγχάνει μεγάλης αναγνώρισης στις διεθνείς αγορές, καθιστώντας σε πολλές χώρες την Foltène®PHARMA συνώνυμο της ολοκληρωμένης επιστημονικής φροντίδας των μαλλιών και των αντιμετώπισης των παθήσεων του τριχωτού της κεφαλής.

Η Foltène®PHARMA πάντα θεωρούσε και θεωρεί, ως κύριο μοχλό ανάπτυξης της, την αδιάκοπη έρευνα. Στα χρόνια που ακολουθούν η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει στην έρευνα και την ανάπτυξη μέχρι που ακόμη ένα ενεργό συστατικό αναπτύσσεται και κατοχυρώνεται σαν πατέντα με την ονομασία Tricalgoxyl®.

Η προσπάθεια για βελτιστοποίηση της φροντίδας των μαλλιών, μας οδηγεί στη συνεχή αναβάθμιση της σύστασης των προϊόντων μας, ώστε να είμαστε ευθυγραμμισμένοι με τις τελευταίες τάσεις της αγοράς δερμοκαλλυντικών προϊόντων. Η σειρά προϊόντων Foltène®PHARMA αποτελείται από προϊόντα αναγνωρισμένης αξίας ιδανικά για την καλή υγεία του τριχωτού της κεφαλής και για την ομορφιά και ενδυνάμωση των μαλλιών. Η αποτελεσματικότητα των προϊόντων της έγκειται στα ενεργά, αποκλειστικά και πατενταρισμένα συστατικά Tricosaccaride® και Tricalgoxyl®, τα οποία αναπτύχθηκαν μετά από πολυετείς έρευνες στα εργαστήρια της εταιρείας.

Το 2005 η εταιρεία Foltène®PHARMA εξαγοράζεται από την εταιρεία P.N.Gerolymatos S.A. και πλέον η εταιρεία αποτελεί μέρος του ομίλου Gerolymatos International. Λόγω της αναδιάρθρωσης, τα τμήματα των διεθνών εξαγωγών και του μάρκετινγκ μεταφέρονται στην Αθήνα υπό τον έλεγχο της Gerolymatos International S.A., ενώ η παραγωγή, το τμήμα προμηθειών και ο ποιοτικός έλεγχος παραμένουν στο Κόμο της Ιταλίας. Οι αλλαγές αυτές ανοίγουν το δρόμο για διεθνή επέκταση, διατηρώντας την αδιαμφισβήτητη ποιότητα των προϊόντων Foltène®PHARMA.

Το 2019, ένα νέο συστατικό - το DN-Age™ - έρχεται να προστεθεί στο πορτοφόλιο των ενεργών συστατικών της Foltène®PHARMA και να ενισχύσει τις διακεκριμένες φόρμουλες. Tο DN-Age™ διαθέτει ισχυρές αντιγηραντικές ιδιότητες και παρέχει μία ασπίδα προστασίας στο τριχωτό της κεφαλής αλλά και στις βλεφαρίδες και τα φρύδια.

Την ίδια χρονιά, η Foltène®PHARMA κατακτά τη χρυσή διάκριση “Top Branded Export Product” στα Greek Export Awards.

Σήμερα, η Foltène®PHARMA εξάγεται σε περισσότερες από 30 χώρες και στις 5 ηπείρους, μετρά εκατομμύρια ευχαριστημένους καταναλωτές ενώ συνταγογραφείται από δερματολόγους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Visa Visa Verified Mastercard Mastercard Secure Code Maestro Eurobank Ethniki Trapeza Alpha Bank Viva Piraeus Bank
© 2024 3pharmacy. All rights reserved.

• Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ
• Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση
• Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωσής της
• Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ίσως διαφέρουν από το τελικό προϊόν
• Διαβάστε αναλυτικά τους όρους χρήσης και τη δήλωση απορρήτου της ιστοσελίδας