Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ έως 2 ογκομετρικά κιλά
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Lamberts

H Lamberts αποτελεί θυγατρική της φαρμακευτικής εταιρείας Merck, και πρόκειται για την κορυφαία εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής παγκοσμίως.

Τα δύο βασικά πλεονεκτήματα των προϊόντων της Lamberts είναι η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια.

Αποτελεσματικότητα
Δεν χρησιμοποιούμε «μαγικά συστατικά», αλλά μόνο τα μικροθρεπτικά εκείνα συστατικά για τα οποία υπάρχει επαρκής δημοσιευμένη βιβλιογραφία.

Χρησιμοποιούμε ΠΑΝΤΟΤΕ την δραστική δόση του μικροθρεπτικού συστατικού, η οποία είναι η ίδια με αυτή που έχει χρησιμοποιηθεί σε κλινικές μελέτες.

Χρησιμοποιούμε την κατάλληλη φαρμακοτεχνική μορφή (κάψουλες, σκόνη, ταμπλέτες κτλ), που διασφαλίζει την μέγιστη δυνατή απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα.


Ασφάλεια
Χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες που τηρούν τις προδιαγραφές που χρησιμοποιούνται στην Φαρμακοποιία και αφορούν ουσίες που προορίζονται για κλινική διατροφή και όχι για παραγωγή ζωωτροφών. Έτσι, για παράδειγμα οι βιταμίνες της Lamberts παρασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Βρετανικής Φαρμακοποιίας (ΒΡ) και της Φαρμακοποιίας των Ηνωμένων Πολιτειών (USP) με εξαιρετικά αυστηρά στάνταρ ποιότητας, όσον αφορά στην καθαρότητα των πρώτων υλών.

Όλες οι πρώτες ύλες ελέγχονται για την παρουσία περιβαλλοντικών επιμολύνσεων (διοξίνες,αφλατοξίνες, βαρέα μέταλλα κτλ).

Όλα τα προϊόντα παράγονται με πιστοποίηση GMP. Το GMP (Good Manufacturing Practice) αποτελεί μια πιστοποίηση υψηλών standards ποιότητας παραγωγής με την οποία διασφαλίζεται ότι τα προϊόντα παράγονται και ελέγχονται συνεχώς, σύμφωνα με αυστηρά καθοριζόμενα πρότυπα ποιότητας. Αφορά σε όλες τις πτυχές της φαρμακευτικής παραγωγής, από τις πρώτες ύλες, τους χώρους και τον εξοπλισμό παρασκευής, μέχρι την εκπαίδευση και την προσωπική υγιεινή του προσωπικού. Χωρίς την πιστοποίηση GMP είναι αδύνατο να είμαστε σίγουροι ότι η κάθε παρτίδα σκευασμάτων είναι της ίδιας υψηλής ποιότητας με το πρωτότυπο καθώς κατά την διάρκεια της παραγωγής ελλοχεύει και είναι υπαρκτός ο κίνδυνος, μιας απρόσμενης επιμόλυνσης, ενός λάθους στην αναγραφή των ετικετών των σκευασμάτων, καθώς επίσης και ο κίνδυνος μικρότερης (μειωμένη απόδοση) ή μεγαλύτερης, (κίνδυνος τοξικότητας) περιεκτικότητας στα δραστικά συστατικά των σκευασμάτων. Για τον λόγο αυτό επιμένουμε στο γεγονός ότι όλα τα προϊόντα μας παράγονται στις πιστοποιημένες με το GMP εγκαταστάσεις μας. Η λειτουργία όλων των εργοστασίων της Lamberts τελεί υπό την έγκριση του Υπουργείου Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Για την συσκευασία των προϊόντων χρησιμοποιούνται ειδικές αδιαφανείς συσκευασίες από HDPE, για την αποφυγή οξείδωσης των μικροθρεπτικών συστατικών.

Όλη η παραπάνω διαδικασία πραγματοποιείται από την αρχή έως το τέλος ΕΝΤΟΣ του Ηνωμένου Βασιλείου.


Η Lamberts αποτελεί την μοναδική εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής παγκοσμίως που:
Χρηματοδοτεί ερευνητικά πρωτόκολλα σε πανεπιστήμια-μόνο την τελευταία 6ετία χρηματοδότησε με πάνω από 1,000.000 λίρες κλινική έρευνα. Ένα τέτοιο πρωτόκολλο διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Β´ Παθολογική κλινική σχετικά με τα οφέλη χορήγησης της Βιταμίνης D σε πάσχοντες από μεταβολικό σύνδρομο.

Διεξάγει κλινικές μελέτες σε ανθρώπους με τα πατενταρισμένα σκευάσματα της (π.χ. Colladeen Derma plus,Florisene For Women)

Χρήση εκδόχων
Για την επίτευξη της επιθυμητής περιεκτικότητας σε δραστικά συστατικά και την παρασκευή της βέλτιστης φαρμακοτεχνικής μορφής (ταμπλέτες, κάψουλες κ.α.) κρίνεται απαραίτητη η χρήση συγκεκριμένων ανενεργών συστατικών (έκδοχα). Είναι δύσκολη, αν όχι αδύνατη, η παρασκευή συμπληρωμάτων διατροφής και βοτάνων χωρίς τη χρήση κάποιων ανενεργών συστατικών. Οι παρασκευάστριες εταιρείες που υποστηρίζουν το αντίθετο, αποκρύπτουν την αλήθεια ή κατασκευάζουν ανακριβή και αναξιόπιστα προϊόντα.
Όλα τα έκδοχα που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των προϊόντων της Lamberts έχουν εγκριθεί από την Φαρμακευτικό Σύλλογο της Μεγάλης Βρετανίας (Pharmaceutical Society of Great Britain), σύμφωνα με τις επιταγές των Ευρωπαϊκών κανόνων φαρμακοποιίας.

Visa Visa Verified Mastercard Mastercard Secure Code Maestro Eurobank Ethniki Trapeza Alpha Bank Viva Piraeus Bank
© 2024 3pharmacy. All rights reserved.

• Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ
• Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση
• Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωσής της
• Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ίσως διαφέρουν από το τελικό προϊόν
• Διαβάστε αναλυτικά τους όρους χρήσης και τη δήλωση απορρήτου της ιστοσελίδας