Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ έως 2 ογκομετρικά κιλά
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Elladent

Η EllaDent είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που σχεδιάζει,αναπτύσσει,παράγει και διακινεί οδοντιατρικά και ιατροτεχνολογικά προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Πρωταρχικός της στόχος είναι να προσφέρει στην ελληνική αλλά και στην παγκόσμια αγορά καινοτόμα οδοντιατρικά προϊόντα που θα καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες του τελικού καταναλωτή αλλά και του επαγγελματία της υγείας και θα συμβάλλουν στην εξασφάλιση της καλής στοματικής υγείας.
Κύριο μέλημα της EllaDent είναι ο σχεδιασμός και η παραγωγή ασφαλών και αποτελεσματικών προϊόντων,με αυστηρώς φαρμακευτικά κριτήρια,έχοντας σαν γνώμονα τα νέα δεδομένα και τις εξελίξεις της επιστήμης,τον αυστηρό επιστημονικό έλεγχο αλλά και τον απόλυτο σεβασμό στον άνθρωπο και στο φυσικό περιβάλλον.
Η EllaDent υιοθετεί πολιτική ποιότητας που είναι σύμφωνη με όλες τις σύγχρονές απαιτήσεις καθώς και την ισχύουσα νομοθεσία.
Bασική αρχή και δέσμευση της είναι ο εντοπισμός και η κάλυψη των αναγκών και των απαιτήσεων του πελάτη,η συνεχής βελτίωση της ποιότητας καθώς και η επιστημονική κατοχύρωση σε συνδυασμό με το έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό της.
Φιλοδοξία και επιδίωξη της EllaDent είναι να είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης των οδοντιάτρων και να υποστηρίζει πιστά,με ειλικρίνεια και αμεσότητα την συνεργασία της με το ελληνικό φαρμακείο

Visa Visa Verified Mastercard Mastercard Secure Code Maestro Eurobank Ethniki Trapeza Alpha Bank Viva Piraeus Bank
© 2024 3pharmacy. All rights reserved.

• Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ
• Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση
• Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωσής της
• Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ίσως διαφέρουν από το τελικό προϊόν
• Διαβάστε αναλυτικά τους όρους χρήσης και τη δήλωση απορρήτου της ιστοσελίδας