Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ έως 2 ογκομετρικά κιλά
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

CENTRUM

Η φιλοσοφία του Centrum

Περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην επιστήμη της διατροφής

Το κίνητρο του δημιουργού των πολυβιταμινών Centrum, Dr Ellenbogen, ήταν να παρέχει στους ανθρώπους την καλύτερη δυνατή υποστήριξη στη διατροφή τους, μια αρχή που βρίσκεται βαθιά στην καρδιά του Centrum. Από όταν αναπτύχθηκε η πρώτη σύνθεση "Centrum A to Zinc", έχουν δημιουργηθεί αρκετές άλλες, υψηλής διατροφικής αξίας, με σκοπό να συμπληρώνουν τη διατροφή σας με προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά και να σας παρέχουν τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός. Υιοθετούμε και εφαρμόζουμε πάντα τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Χάρη στα προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά υψηλής ποιότητας, οι πολυβιταμίνες Centrum υπόσχονται αξιοπιστία: για την ενίσχυση της καθημερινής διατροφής σας - τώρα και στο μέλλον.

Στόχος μας να αναζητούμε το καλύτερο

Στο Centrum, δεσμευόμαστε καθημερινά στο να σας παρέχουμε πολυβιταμίνες που συμπληρώνουν μια ισορροπημένη και ποικίλη διατροφή. Η εξειδίκευση, η επιμονή και η προσήλωση στη λεπτομέρεια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που εφαρμόζουμε για τη δημιουργία κάθε σύνθεσης Centrum.

Συστατικά υψηλής ποιότητας χρησιμοποιούνται για τη σύνθεση όλων των πολυβιταμινών Centrum. Διαχρονικά, η έρευνα στο Centrum βασίζεται στα τελευταία ευρήματα της επιστήμης της διατροφής. Σε κάθε περίπτωση, οι ειδικοί μας επικεντρώνονται σε εκείνα τα συστατικά που θεωρούν ότι θα έχουν τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Το Centrum αναζητά συνεχώς συστατικά και εκχυλίσματα υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας, τα οποία θα αποτελέσουν στη συνέχεια την έμπνευση για νέες συνθέσεις συμπληρωμάτων διατροφής.

Ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε

Με σκοπό να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας ανταποκρίνονται στα υψηλά πρότυπα ποιότητας που εμείς οι ίδιοι έχουμε θέσει, συμμορφωνόμαστε αυστηρά με τις διατάξεις της νομοθεσίας σχετικά με την ασφάλεια των τροφίμων, αλλά και με τις κατευθυντήριες οδηγίες που έχουν οριστεί από εμάς τους ίδιους ως εταιρία.

Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη. Επανεξετάζουμε και αξιολογούμε συνεχώς όλα τα πρότυπα που έχουμε ορίσει για την ανάπτυξη των προϊόντων μας.

  • Η ποιότητα και η ασφάλεια είναι δύο από τις αδιαπραγμάτευτες κατευθυντήριες αρχές των πολυβιταμινών Centrum
  • Όλα τα προϊόντα Centrum υποβάλλονται σε σχολαστική ανάλυση και αυστηρούς ελέγχους κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής
  • Οι πρώτες ύλες υπόκεινται σε πολυάριθμους ελέγχους ποιότητας
  • Οι πρώτες ύλες μας προέρχονται αποκλειστικά από προμηθευτές, οι οποίοι είναι πιστοποιημένοι και έχουν αξιολογηθεί προσεκτικά εκ των προτέρων
  • Οι προμηθευτές του Centrum υπόκεινται σε τακτικές επιθεωρήσεις και ελέγχους
  • Κάθε προϊόν Centrum πρέπει να υποβάλλεται σε όλους αυτούς τους ποιοτικούς ελέγχους προτού παραδοθεί στα φαρμακεία

Παράδοση στην καινοτομία

Με αφοσίωση στην καινοτομία, οι ειδικοί του Centrum συνεργάζονται με μια επιλεγμένη ομάδα μακροχρόνιων συνεργατών, με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση και εξέλιξη των μεθόδων ανάπτυξης και προμήθειας θρεπτικών συστατικών.

Οι συνθέσεις Centrum αναπτύσσονται με ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή. Για τη δημιουργία της βέλτιστης σύνθεσης, κάθε συστατικό αξιολογείται και επιλέγεται εφόσον πληροί αυστηρά ποιοτικά πρότυπα, ώστε να διασφαλίζεται ότι το αποτέλεσμα ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες μας. Αυτή είναι και η βάση για κάθε σύνθεση Centrum. Οι ειδικοί μας λαμβάνουν υπόψη τα ευρήματα από τις πιο πρόσφατες μελέτες, προτού επιλέξουν πολύ προσεκτικά τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά (βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία) που χρησιμοποιούνται σε κάθε σύνθεση του Centrum. Έχοντας στη διάθεσή τους έως και 29 θρεπτικά συστατικά για να επιλέξουν, θα πρέπει να εξετάσουν προσεκτικά πολλά στοιχεία πριν αποφασίσουν ποια συστατικά θα χρησιμοποιηθούν. Οι ειδικοί μας πραγματοποιούν ακριβείς υπολογισμούς ώστε να διαπιστώσουν ποιος είναι ο ιδανικός συνδυασμός συστατικών για κάθε σύνθεση Centrum.

Visa Visa Verified Mastercard Mastercard Secure Code Maestro Eurobank Ethniki Trapeza Alpha Bank Viva Piraeus Bank
© 2024 3pharmacy. All rights reserved.

• Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ
• Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση
• Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωσής της
• Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ίσως διαφέρουν από το τελικό προϊόν
• Διαβάστε αναλυτικά τους όρους χρήσης και τη δήλωση απορρήτου της ιστοσελίδας