Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ έως 2 ογκομετρικά κιλά
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Gum

Η ιστορία της G.U.M. ξεκινά το 1923,όταν ο Dr. John O.Butler,περιοδοντολόγος από το Σικάγο,παρουσίασε μια νέα καινοτόμα οδοντόβουρτσα,ειδικά σχεδιασμένη για τη βελτίωση της στοματικής υγιεινής.Καθώς οι άνθρωποι άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι η στοματική υγεία ήταν σημαντική για τη συνολική ευημερία τους,ο Dr Butler ήταν σε θέση να δημιουργήσει μια ακμάζουσα επιχείρηση.Ακολούθησε μια βασική φιλοσοφία έρευνας και ανάπτυξης στην προληπτική οδοντιατρική.Η δύναμή του πήγαζε από την ακεραιότητά του,την καινοτομία και τη ποιότητα.
Η SUNSTAR,ένας κορυφαίος Ιαπωνικός κατασκευαστής προϊόντων υγείας,πήρε την κυριότητα της G.U.M. το 1988,και χρησιμοποίησε την εμπειρία της στην παραγωγή,την έρευνα και την ανάπτυξη για την περαιτέρω ανέλιξη της εταιρείας.
Η SUNSTAR πιστεύει ότι η κατάσταση της στοματικής μας υγείας,έχει μια βαθιά σύνδεση με την υγεία ολόκληρου του σώματόςμας.Έχουμε πρωτοπορήσει με αυτή την ιδέα και συνεχίζουμε να τη προασπίζουμε σε συνεργασία με ειδικούς οδοντιατρικής και ιατρικής σε όλο τον κόσμο.Πρόσφατη έρευνα έχει αναδείξει πιθανές συνδέσεις μεταξύ της στοματικής υγιεινής και σοβαρών χρόνιων παθήσεων όπως καρδιακές παθήσεις,διαβήτης και επιπλοκές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Μαζί με άλλες μεγάλες μάρκες στοματικής υγείας στον όμιλο της SUNSTAR,όπως BUTLER και GUIDOR,η GUM συνεχίζει να μοχλεύει τις τελευταίες έρευνες και τεχνολογίες με σκοπό να βοηθήσει τους ειδικούς της οδοντιατρικής καθώς και τους φαρμακοποιούς,να προσφέρουν στους ασθενείς την καλύτερη δυνατή στοματική φροντίδα και να κάνουν πράξη την υπόσχεσή της SUNSTAR για καλύτερη υγεία και καλύτερες ζωές

Visa Visa Verified Mastercard Mastercard Secure Code Maestro Eurobank Ethniki Trapeza Alpha Bank Viva Piraeus Bank
© 2024 3pharmacy. All rights reserved.

• Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ
• Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση
• Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωσής της
• Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ίσως διαφέρουν από το τελικό προϊόν
• Διαβάστε αναλυτικά τους όρους χρήσης και τη δήλωση απορρήτου της ιστοσελίδας