Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ έως 2 ογκομετρικά κιλά
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Septona

Η SEPTONA ιδρύθηκε το 1975 και είναι μία 100% Ελληνική οικογενειακή εταιρία,από τις πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενες στην αγορά της προσωπικής περιποίησης,με μεγάλη γκάμα προϊόντων και εξαγωγική δραστηριότητα σε πάνω από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Η SEPTONA στηρίζει την ανάπτυξή της στη σύγχρονη τεχνολογία,στην ανώτερη ποιότητα των προϊόντων που παράγει και στο υψηλής τεχνογνωσίας ανθρώπινο δυναμικό.
Οι συνεχείς επενδύσεις σε έρευνα και νέες καινοτόμες τεχνολογίες,σε συνδυασμό με ένα ολοκληρωμένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας σε κάθε στάδιο της παραγωγής,εξασφαλίζουν άριστα και ποιοτικά προϊόντα,κάνοντας τη SEPTONA συνώνυμο της ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ,ΑΓΝΟΤΗΤΑΣ & ΦΥΣΙΚΟΤΗΤΑΣ στην καθημερινή περιποίηση.
Το όραμα της εταιρίας είναι η ικανοποίηση των καθημερινών αναγκών ακόμη και των πιο απαιτητικών καταναλωτών με υψηλής ποιότητας προϊόντα.Κάθε ένα από τα προϊόντα μας περνάει από εξονυχιστικούς ελέγχους κατά τη διαδικασία παραγωγής,με απόλυτο στόχο τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων.
Τα εργοστάσια της εταιρίας είναι πιστοποιημένα κατά IFS-HPC,το υψηλότερο πιστοποιητικό που απονέμεται σε εταιρίες του κλάδου.Το πιστοποιητικό αυτό είναι μία επιβεβαίωση της άψογης λειτουργίας της παραγωγής,που διασφαλίζει στον καταναλωτή σταθερά άριστης ποιότητας προϊόντα και εντάσσει τη SEPTONA ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες προσωπικής υγιεινής παγκοσμίως,ενώ παράλληλα την κάνει τη μοναδική εταιρία στην Ελλάδα με αυτήν την πιστοποίηση

Visa Visa Verified Mastercard Mastercard Secure Code Maestro Eurobank Ethniki Trapeza Alpha Bank Viva Piraeus Bank
© 2024 3pharmacy. All rights reserved.

• Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ
• Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση
• Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωσής της
• Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ίσως διαφέρουν από το τελικό προϊόν
• Διαβάστε αναλυτικά τους όρους χρήσης και τη δήλωση απορρήτου της ιστοσελίδας