Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ έως 2 ογκομετρικά κιλά
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Eviol

Τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL είναι εδώ,σύμμαχός σου,στηρίζουν τη δύσκολη καθημερινότητά σου.Είναι δίπλα σου,για να συνεχίσεις να ζεις έναν ισορροπημένο,ποιοτικό τρόπο ζωής.Γιατί είναι στη φύση σου να συνεχίζεις...
Στην GAP απαντάμε στις καθημερινές ανάγκες του σημερινού ανθρώπου με την πλήρη σειρά των προϊόντων EVIOL που συμπληρώνουν όχι απλώς τη διατροφή μας,αλλά την ίδια μας τη ζωή.
Η φροντίδα της υγείας αποτελεί για τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL την υπέρτατη αξία.
Η σειρά συμπληρωμάτων «ζωής» EVIOL είναι η μόνη που συνδυάζει τα φυσικά ευεργετικά συστατικά με τις επιστημονικές εγγυήσεις ενός φαρμακευτικού προϊόντος.Η φύση συναντά την επιστήμη και αποκαθιστά τις αξίες της ζωής.
Ακολουθεί τις πλέον αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές GMP(Good Manufacturing Practices-Κανόνες Καλής Παραγωγής)και HACCP(Hazard Analysis and Critical Control Point-Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου)για τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας,καθαρότητας και αποτελεσματικότητας των προϊόντων.
Η φιλοσοφία μας συνοψίζεται σε μια απλή φράση:χρειαζόμαστε τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL,όχι για να γίνουμε υπεράνθρωποι ή μηχανές,αλλά για να μείνουμε άνθρωποι.
Αρμονία,ενέργεια,αντοχή,δημιουργία,ξεκούραση,αγάπη,δύναμη και όλα όσα χρειάζεται ο άνθρωπος που θέλει να παραμείνει άνθρωπος.Γιατί είναι στη φύση μας να θέλουμε να ζούμε ανθρώπινα

Visa Visa Verified Mastercard Mastercard Secure Code Maestro Eurobank Ethniki Trapeza Alpha Bank Viva Piraeus Bank
© 2024 3pharmacy. All rights reserved.

• Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ
• Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση
• Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωσής της
• Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ίσως διαφέρουν από το τελικό προϊόν
• Διαβάστε αναλυτικά τους όρους χρήσης και τη δήλωση απορρήτου της ιστοσελίδας