Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ έως 2 ογκομετρικά κιλά
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Microlife

Η Microlife είναι ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στην ανάπτυξη και την κατασκευή ιατρικών διαγνωστικών συσκευών για μετρήσεις στο σπίτι αλλά και για επαγγελματική χρήση. Ψηφιακά πιεσόμετρα, ψηφιακά θερμόμετρα, συσκευές ελέγχου άσθματος και ηλεκτρικές θερμοφόρες αποτελούν τον πυρήνα δραστηριότητας της Microlife.
Το όραμα της εταιρείας είναι να προσφέρει την δυνατότητα στους καταναλωτές να διαχειρίζονται την υγεία τους, μέσω των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Με πρωτοπόρα τα ψηφιακά θερμόμετρα χωρίς υδράργυρο, τα προϊόντα Microlife, είναι απαλλαγμένα από επικίνδυνες για το περιβάλλον ουσίες.
Στην Microlife η ελευθερία ενός ατόμου αποτελεί μέτρο της ποιότητας ζωής. Οι συσκευές της Microlife σας δίνουν πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας σας, παρέχοντας ανεξαρτησία για να απολαύσετε τη ζωή σας στο μέγιστο. Η αξιοπιστία και η ακρίβεια των μετρούμενων τιμών είναι ζωτικής σημασίας για την διασφάλιση της ασφάλειας του αυτοελέγχου. Στην Microlife, μέτρηση σημαίνει ακρίβεια όπως την πραγματοποιεί ο γιατρός σας.
Τα Ιατροτεχνολογικά προϊόντα Microlife είναι κλινικά επικυρωμένα και διασφαλίζουν το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας. Είναι ανθεκτικά και εύκολα στη χρήση. Είτε πρόκειται για πυρετό, αρτηριακή πίεση, άσθμα, διαχείριση βάρους ή θεραπεία με θερμότητα, η τεχνολογία Microlife παρέχει ακριβείς και αξιόπιστες λύσεις για παιδιά και ενήλικες.
technology_silent_glow
Η πατενταρισμένη τεχνολογία Afib της Microlife μπορεί να ανιχνεύσει με μεγάλη ακρίβεια την Κολπική Μαρμαρυγή, η οποία είναι σημαντικός παράγοντας πρόκλησης εγκεφαλικού επεισοδίου.
Το λογότυπο Swiss Brand αποτελεί ένα ειδικό αναγνωριστικό της Microlife, που υποστηρίζει τη δέσμευση και την αφοσίωσή στην υψηλή ποιότητα σχεδιασμού που εφαρμόζεται στην παραγωγή όλων των προϊόντων και λύσεων.
Red Dot Design Award: Η εξαιρετική ακρίβεια, η υψηλή ποιότητα και η καινοτομία σε συνδυασμό με την ευκολία χρήσης και τον πρακτικό χειρισμό, αποτελούν τους βασικούς παράγοντες επιτυχίας για τα πιεσόμετρα Microlife. Τα πιεσόμετρα BP A80, BP A100, BP A100 Plus, BP W100 και BP A6 PC έχουν διακριθεί με ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία σχεδιασμού προϊόντων, το «Red Dot Design».
Προστασία του περιβάλλοντος:
Η Kοινωνική Eταιρική Eυθύνη εκπληρώνεται με τον σεβασμό προς το περιβάλλον, την προώθηση της υγείας των ανθρώπων και την εξοικονόμηση φυσικών πόρων. Με ικανή ηγεσία και την αφοσίωση των εργαζομένων της, η Microlife στοχεύει στην κατασκευή ποιοτικών προϊόντων υγείας, κατασκευασμένα με μεθόδους παραγωγής που προστατεύουν το περιβάλλον.
Η Microlife είναι μέλος της επιτροπής της AAMI, CEN και ISO.
Τα πιεσόμετρα της Microlife αναπτύσσονται σε συνεργασία με κορυφαίους γιατρούς στον τομέα της υπέρτασης και ελέγχονται κλινικά σύμφωνα με τα πρωτόκολλα των εξής διεθνών ειδικευμένων εταιρειών:
• Ευρωπαϊκή Εταιρεία Υπέρτασης (European Society of Hypertension – ESH) – Ευρώπη
• Ένωση για την Εξέλιξη Ιατρικών Οργάνων (Association for the Advancement of Medical
• Instrumentation – AAMI) – Ηνωμένες Πολιτείες
• Βρετανική Εταιρεία Υπέρτασης (British Hypertension Society – BHS) – Μεγάλη Βρετανία
• Γερμανική Εταιρεία Υπέρτασης (Deutsche Hypertonie Gesellschaft) – Γερμανία

 

Visa Visa Verified Mastercard Mastercard Secure Code Maestro Eurobank Ethniki Trapeza Alpha Bank Viva Piraeus Bank
© 2024 3pharmacy. All rights reserved.

• Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ
• Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση
• Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωσής της
• Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ίσως διαφέρουν από το τελικό προϊόν
• Διαβάστε αναλυτικά τους όρους χρήσης και τη δήλωση απορρήτου της ιστοσελίδας