Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ έως 2 ογκομετρικά κιλά
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

VIOGENESIS

VioGenesis

Η VioGenesis είναι ελληνική εταιρεία με έδρα την Αθήνα η οποία εξειδικεύεται στην παραγωγή σκευασμάτων, όπως Συμπληρώματα Διατροφής και Τρόφιμα για Ειδικούς Ιατρικούς Σκοπούς (FSMPs), απόλυτα εναρμονισμένων με τις αυστηρές Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και την εξέλιξη της επιστήμης.

Σκοπός της VioGenesis είναι να παρέχει με υπευθυνότητα καινοτόμα προϊόντα και μοναδικές συνθέσεις οι οποίες συμβάλλουν στην ευεξία και στη βέλτιστη υγεία του ανθρώπου, εξασφαλίζοντας μια καλύτερη ποιότητα ζωής με φυσικό τρόπο.

Στα προϊόντα μας χρησιμοποιούμε πρωτοποριακές φαρμακοτεχνικές μορφές: tablets, capsules, pellets, depot, enteric coated, lozenges, softgels, powder, liquid διασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη δυνατή απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα. Όλες οι διατροφικές τιμές αναφοράς (%NRV) είναι εναρμονισμένες με τον κανονισμό της Eυρωπαϊκής Ένωσης.

 

Συσκευασία προϊόντων

Οι συσκευασίες των προϊόντων VioGenesis στην πλειονότητά τους βρίσκονται υπό την μορφή καρτελών Blister. Πρόκειται για απομονωμένους θύλακες στους οποιούς απομονώνεται ξεχωριστά η κάθε κάψουλα, δισκίο ή μαλακή κάψουλα (softgel).

Η διαδικασία αυτή εξασφαλίζει την αποφυγή οξείδωσης των συστατικών, την μέγιστη δραστικότητα των συστατικών, την αποφυγή επαφής με εστίες μικροβίων καθώς και την αποφυγή δημιουργίας υγρασίας (π.χ. επαφή με τα χέρια) μετά το άνοιγμα κάθε θύλακα (Blister).

Τα λοιπά προϊόντα συσκευάζονται σε αδιαφανή δοχεία, ερμητικά κλειστά με ταινία ασφαλείας με σκοπό την αποφυγή έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία που μπορεί ειδάλλως να προκαλέσει οξείδωση των συστατικών.

 

Πιστοποιημένη Ποιότητα & Έλεγχος

Τα προϊόντα παράγονται και συσκευάζονται σε ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια της Γερμανίας με έδρα το Ρέγκενσμπουργκ.

Όλοι οι φάκελοι (Dossiers) των προϊόντων ανατίθενται πρός έλεγχο ως προς την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους, στον οργανισμό του ερευνητικού κέντρου UBF του Βερολίνου.

Όλα τα προϊόντα φέρουν πιστοποιητικό ελεύθερης διακίνησης (Free Sale Certificate) και είναι γνωστοποιημένα στον Ελληνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.).

Στους τίτλους πιστοποιητικών του εργοστασίου, συμπεριλαμβάνονται πιστοποιητικά όπως ÖKO με αριθμό DE-ÖKO-070 και GMP (Good Manufacturing Practice), διασφαλίζοντας τις πιο αξιόπιστες συνθήκες παραγωγής και αναδεικνύοντας την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα των προϊόντων σε κάθε παρτίδα των σκευασμάτων.

 

Όραμα

Όραμα της VioGenesis είναι να διευρύνει συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων της, με ποιοτικά και λειτουργικά σκευάσματα, παρέχοντας όλο και μεγαλύτερο εύρος επιλογών που στοχεύουν στην κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου ανθρώπου για μια ισορροπημένη ζωή.

Visa Visa Verified Mastercard Mastercard Secure Code Maestro Eurobank Ethniki Trapeza Alpha Bank Viva Piraeus Bank
© 2024 3pharmacy. All rights reserved.

• Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ
• Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση
• Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωσής της
• Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ίσως διαφέρουν από το τελικό προϊόν
• Διαβάστε αναλυτικά τους όρους χρήσης και τη δήλωση απορρήτου της ιστοσελίδας